Private: Home22022-06-08T11:02:38+00:00

Wij zijn NextPoint Consulting!

Je kunt bij ons terecht voor het implementeren, digitaliseren en optimaliseren van jouw complexe bedrijfsprocessen. Wij geven praktische ondersteuning en passende oplossingen voor jouw onderneming. 

Lees meer over ons

Onze diensten

Het automatiseren van een compleet nieuw bedrijfsproces? Een vraag waar je snel antwoord op wilt? Het beste advies voor jouw onderneming? Of begeleiding bij de implementatie van een software pakket? Ben je mkb’er of juist een multinational? Wij staan klaar om jou te helpen!

Oplossingen

Een software oplossing implementeren?

Wij adviseren jou over de implementatie van de oplossing die aansluit bij jouw verwachtingen. Of het nu gaat om Exact Synergy, Exact Globe Next, ImageCapture, SQL Server of een ander software pakket. Wij denken met je mee, vragen door en implementeren de software op een manier die bij jouw organisatie past.

Ontdek onze oplossingen

Processen

Hulp bij een proces nodig?

Wij luisteren naar jou en bedenken een praktisch proces, die jouw organisatie echt vooruit helpt. Of het nu om een HRM, logistiek of financieel proces gaat. Samen definiëren we een project, stellen de kaders vast en voeren deze uit binnen jullie budget. Wij zorgen er voor dat jullie vraagstuk volledig wordt opgelost.

Ontdek onze processen

Waarom NextPoint Consulting?

Neem contact  op

We geven je graag advies op maat, luisteren naar jouw vragen en denken mee hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Neem direct contact met ons op of laat je gegevens achter. Onze consultants nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen
Consulting

Lees onze laatste blogs

Ga naar de bovenkant