Vacature: Intern Consultant

Wil jij graag bijdragen aan de succesvolle groei van NextPoint Consulting? We zijn op zoek naar een gemotiveerd en gedreven Intern Consultant die mee wil helpen bouwen aan ons succes. Je werkt als intern consultant in een dynamisch en divers team, waar je de kans krijgt om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en uit te diepen. Je gaat op hoog niveau samenwerken met klanten uit verschillende branches en daarbij waardevolle ervaring opdoen. Heb je interesse en wil je je carrière een boost geven, solliciteer dan nu!

Wie zijn wij?
NextPoint Consulting (NPC) is een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het implementeren, digitaliseren en optimaliseren van complexe bedrijfsprocessen. Wij bieden onze klanten, in Nederland en daarbuiten, innovatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening.

Wat verwachten wij van jou?
Als Intern Consultant bij NPC ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van SLA-overeenkomsten. Je beantwoordt vragen, lost issues op en biedt ondersteuning aan projecten van onze consultants. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening.

Onze ideale kandidaat heeft:

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Opleiding minimaal MBO 4.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.
  • Ervaring met Exact Software producten is een pre.
Werken bij NextPoint Consulting

Wat bieden wij?
Bij NPC hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij investeren in jouw kennis en vaardigheden om samen te groeien en onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Wij bieden jou uiteraard:

  • Salaris passend bij jouw kennis en werkervaring.
  • Telefoon en laptop.
  • Thuiswerkvergoeding.
  • Mogelijkheden voor kennisuitbreiding en opleiding.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over deze functie en herken je jezelf in het profiel? Neem dan nu contact op met NextPoint Consulting via werkenbij@nextpointconsulting.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!