ImageCapture2023-04-25T11:02:37+00:00

ImageCapture

Al jouw administratieve documenten digitaliseren

Met ImageCapture van Scan Sys verwerk je documentstromen die digitaal of per post jouw organisatie binnenkomen, in jouw ERP applicatie of binnen jouw eigen netwerk. ImageCapture zorgt via Optical Character Recognition (OCR) dat documenten tekstueel doorzoekbaar worden. Hierdoor wordt tekst van de documenten herkent. Daarnaast zorgt ImageCapture voor het meegeven van extra informatie aan het document of naar jouw ERP applicatie.

De voordelen van ImageCapture

ImageCapture zorgt voor een organisatie waar zoveel mogelijk paperless gewerkt wordt en waarbij documenten snel digitaal teruggevonden worden. Bovendien wordt dit ook vergemakkelijkt door het zelf kunnen instellen van regels om documentnamen te standaardiseren. Dit bespaart organisaties veel tijd en voorkomt veel menselijke typefouten in de verwerking van informatie.

Doordat de applicatie naadloos koppelt met de achterliggende ERP applicaties, worden de business rules van deze applicatie (bijvoorbeeld Exact Globe) gebruikt tijdens het coderen van documenten. Bovendien beschikt de meegeleverde WebClient een digitaal archief waarin budgethouders snel zelf inzicht hebben in de facturen die zij hebben goedgekeurd of nog goedgekeurd moeten worden.

ImageCapture

Meest voorkomende toepassingen

In de praktijk hebben de consultants van NextPoint Consulting deze oplossing toegepast voor:

  • Het (semi-) automatisch inboeken van inkoopfacturen in het boekhoudsysteem en deze daarnaast digitaal te laten fiatteren door budgethouders.
  • Arbeidscontracten en andere HRM documenten in het HRM systeem opslaan.
  • Pakbonnen inscannen en koppelen aan orders.
  • Het digitaal aanleveren van declaraties door medewerkers.
  • Inkooporders matchen met ontvangen goederen.
  • Het vastleggen van medische dossiers en schaderapporten.

ImageCapture specialist

NextPoint Consulting is partner van Scan Sys. Hierdoor zijn we bekend met alle mogelijkheden van de software. Daarnaast zijn onze consultants gecertificeerd en willen graag met je meedenken. Om zo ook binnen jouw organisatie de documentstromen te automatiseren en te koppelen aan jouw ERP pakket. De combinatie van onze expertise in zowel ERP applicaties als ImageCapture, zorgt ervoor dat je niet met meerdere partijen aan tafel hoeft om deze automatiseringsslag te verwezenlijken.

Gerelateerde blogs

Ga naar de bovenkant